ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Copia i respon aquestes qüestions durant o després de la lectura del llibre.


Enviado por   •  29 de Octubre de 2016  •  Trabajos  •  1.128 Palabras (5 Páginas)  •  231 Visitas

Página 1 de 5

Copia i respon aquestes qüestions durant o després de la lectura del llibre:

  1. Resumeix en unes línies l'episodi que permet al nostre protagonista entaular una conversa amb la Salut.

Doncs, un dia se la va trobar amb la seva germana, i de sobte va xisclar, li havia picat una abella, i ell li va preguntar si estava bé, i al cap de dos dies se la va trobar i ella li va dir que es trobava bé, i així van començar a parlar, fins que ella li va dir si volia anar amb la colla que tenien.

  1. Quin és el secret que només comparteixen ell i el seu amic?

El secret és una cabanya, que han fet ell i el seu amic Ramon a la muntanya en un lloc molt amagat. Esta al costat d’un riu on et pots banyar, i era un lloc on anava el protagonista quan     havia d’estar sol.

  1. Escriu el nom de tres llocs on acostumen a reunir-se els joves i explica alguna anècdota que passi en cada un d'ells.

La cabanya: On la va troba amb tota la colla rient.

Al Torreneules: On la va veure i la va saludar per primera vegada.

La plaça del Raig: On la va veure per primera vegada.

  1. Quina és la feina del pare del protagonista?

Pagès.

  1. Per què no hi ha el seu amic Ramon durant el mes de juliol?

Perquè s’en va de colònies amb el seu germà, i tots dos no tornarien fins a l’agost.

  1. Explica qui és la Carme i on se la troba el protagonista.

És la seva millor amiga, del col·legi, viu a Ribes, és una noia molt intel·ligent i simpàtica, i  sempre s’ha entès mot bé amb ella i sempre han tingut entre ells una amistat molt especial.

Se la troba en dos llocs, el primer, se la troba just al sortir de la botiga de pantalons, seguda en un  banc al costat de la plaça de Ribes.

I el segon lloc en una farmàcia de Ribes, mentres miraven unes ulleres de sol, el dia que se’n va anar amb els pares de la Salut al mercat a comprar.

  1. Redacta unes línies sobre la tarda en què el protagonista va portar la Salut i la seva colla al riu. És normal en el protagonista aquesta actitud?

El dia que anirien al riu el protagonista estava molt nerviós i resava per a què el dia fos bo i no plogues. Quan va ser l’hora, es van veure i la Salut li va presentar la colla tres nois i dues noies sense contarse ells dos. Van agafar les bicicletes i se’n van anar, i havia una baixada molt forta, que ell baixava a tota màquina, però va mantenir el pas dels altres, després van pujar per un camí estret, i van deixar les bicicletes. Tothom el felicitava per l’encert que havia tingut per haver-los portat allà.

Després ningú es volia ficar a l’aigua perquè era molt freda i es van quedar parlant a la sorra, com s’avorria va agafar va pujar a una roca i va xiular per a què el miressin i llavors es va tirar de cap a l’aigua, deprés tots el van felicitar per el valent que era.

No, però com estava la Salut mirant es va voler fer una mica el valent.

  1. El dia de la festa del poble hi ha una sortida nocturna. Què passa pel matí?

Passa que com va arribar tard a casa, la seva mare es va enfadar i el va fer que madruguès, saques les vaques, i que fes moltes més coses, i com no el van deixar descansar, el noi va dir que trobava injustos als seus pares, per haver arribat una mica més tard de l’hora marcada.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (5.8 Kb)   pdf (84 Kb)   docx (9 Kb)  
Leer 4 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com