ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Starbucks- Polítiques De màrqueting


Enviado por   •  17 de Noviembre de 2014  •  1.159 Palabras (5 Páginas)  •  288 Visitas

Página 1 de 5

POLÍTIQUES DE MÀRQUETING: 1r TREBALL AVALUACIÓ

Starbucks

1. Introducció:

a. Història : Starbucks Corporation és una cadena internacional de cafè fundada a Seattle, Washington, amb aproximadament 17.800 local en 49 països.

El primer local va ser obert al 1971 a Seattle per tres socis, Jerry Balwin, Zev Siegel i Gordon Bowker inspirats per l’empresari Alfred Peet.

b. Logo: el logo és la imatge d’una melusina de doble cua emmarcada amb un cercle verd, rodejada del nom de la marca. La corona representa el poder que posseeix la cadena al tindre el millor cafè del món. L’estel representa al consumidor americà amb gran poder adquisitiu.

c. Visió i missió: oferir cada dia moments inspiradors als clients i convertir-se en la marca més reconeguda de venta de cafè del món.

d. Posicionament: Històricament, el concepte de marca havia vingut donat per el negoci de les cafeteries. Així, Strarbucks no només significava cafè, sinó també un lloc, una experiència pel consumidor. Posteriorment, Starbucks volia desenvolupar la seva marca passant de se només el lloc preferit per adquirir cafè per convertir-se en la marca de consum preferit. Starbucks, té com objecte ser la marca més reconeguda i respectada a nivell mundial. Per aconseguir aquest fi la companyia planeja continuar la seva ràpida expansió de botigues a rel de la introducció de nous productes i el descobriment de nous canals de distribució.

e. Enfocament del màrqueting: Starbucks està compromès amb el confort dels seus clients oferint no només cafè, sinó música, llibres, establiments còmodes i una red wireless per aquells que desitgen navegar a la web mentre gaudeixen de les seves begudes, el seu servei al cient fa que prendre cafè sigui una experiència personalitzada, els clients poden individualitzar encara més la seva elecció concretant la temperatura, la mida del envàs o els additius: nata, intensitat del cafè, caramel, tot això amenitzat amb un tractament amable i expert que justificarà plenament el cost del servei

2. Necessitats i motivacions:

a. Que s’entén per necessitat? Cosa de la qual una persona percep que li falta, però no és una cosa de la qual tingui carència. És una sensació. Son estats de privació percebuda.

b. Persegueix el vostre producte cobrir les necessitats dels seus clients? Si, degut a que les principals claus de l’èxit d’aquesta companyia les va obtenir satisfent:

o Servint cafès de màxima qualitat als seus clients.

o La constant idea per millorar el servei i l’atenció i per tant la satisfacció del client.

o Ofereix als seus clients un espai on sentir-se a gust tant per a un moment d’oci com per trobades laborals.

o Compten amb un servei ràpid per als que volen portar-se la beguda.

o Els seus empleats reben una formació totalment encarada a l’orientació al client.

c. Identifica les diferents necessitats que cobreix i classifiqueu-les segons grups.

o Necessitats fisiològiques: Starbucks té una cartera de productes bastant variada en la qual satisfan tant les necessitats d’alimentació, com de beguda.

o Necessitats socials: el disseny i la decoració dels seus locals permeten que el cient es senti com a casa, a més a més, de sentir-se com a un més.

o

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (6.9 Kb)  
Leer 4 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com